Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Ultrazvuk abdomena + internistički pregled za samo 2900rsd!
 • Prepustite brigu o zdravlju vrhunskim stručnjacima
 • Prijatan ambijent, stručno osoblje
 • Savremeni aparati koji omogućavaju pouzdanu i brzu dijagnostiku
 • Povoljne cene
Ultrazvuk abdomena + internistički pregled za samo 2900rsd!
Iskoristite na vreme popust u Millenium Medic-u!
VREDNOST
6,000din
POPUST
51.7%
UŠTEDA
-3100din
2,900din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 3
Zvezdara

Opis ponude!

Interna medicina je specijalistička grana medicine koja se bavi prevencijom, dijagnostikom i lečenjem bolesti odraslih osoba.
Iako sam naziv interna medicina upućuje na unutrašnje organe, internista – lekar specijalista interne medicine leči čoveka kao celinu, a ne samo pojedinačne organe.

Pregled kod interniste se počinje anamnezom / razgovor sa pacijentom o njegovim tegobama / u kome iskusni lekar navodi pacijenta da mu na pravi način saopšti svoje tegobe kako bi na najbrži način postavio dijagnozu bolesti odnosno uzrok pacijentovih tegobe. Fizikalni pregled koji sledi, lekaru daje još više informacija koje će doprineti postavljenom cilju – OTKRITI UZROK PACIJENTOVIH TEGOBA i zatim ga lečiti na pravilan način.

Ultrazvuk abdomena (jetra, žučna kesa, pankreas, slezina, bubrezi)

Ultrazvučnim pregledom abdomena bezbolno i za vrlo kratko vreme proverite stanje organa abdomena bilo da je kontrolni ili preventivni pregled . Ultrazvuk abdomena ( EHO abdomena ) je dijagnostička metoda koja nam pruža dragocene informacije o stanju unutrašnjih organa stomaka : jetre, žučne kesice, žučnih puteva, pankreasa, slezine, bubrega, nadbubrežnih žlezda, mokraćne bešike, krvnih sudova stomaka i limfnih žlezda stomaka. Ovom metodom mogu se prikazati veličina, oblik i struktura organa abdomena, različita upalna stanja, gnojne kolekcije u trbušnoj duplji, tumori, ciste, urođene anomalije, prisustvo kamena u žučnoj kesi ili bubrezima, proširenje ili suženje žučnih i hepatičnih puteva, kao i krvnih sudova stomaka. Oboljenja jetre koja zahvataju celu jetru kao što su "masna jetra" , ciroza i hepatitis mogu se ustanoviti ovom metodom.

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata: internistički pregled + uz abdomena po sniženoj ceni od 2900rsd
 • Obavezno poneti kupon
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
 • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskorišcenim
Rok iskoristivosti vaučera: 20-10-2024
Detalji o prodavcu!
Millenijum - poliklinika i laboratorija

Molerova 11
Radno vreme: radnim danom od 08-18 časova , subotom 08-15 časova.

SVE AKCIJE BRENDA

Poliklinika i laboratorija  se nalazi u Beogradu u Molerovoj 11.
Naš tim čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari, tehničari i drugo osoblje.
U poliklinici i laboratoriji Millenium Medic , u prijatnom ambijentu gde će Vas dočekati naše ljubazno osoblje , možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara. Vaše rezultate možete sačekati u čekaonici ili ih je moguće na Vaš zahtev poslati email-om radi uštede Vašeg vremena i novca. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

Аккаунт активирован! Ответ на обращение № 8617 доступен в лично

" Aктивация счeтa Подробнее: AAAcitypopusti .rsBBB "
Idbodlhu40

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

moze bolje

" zasto se mora bolje ako hocete da budete uvek na toj razini gde covek ima za sta i zbog cega da vas hvali to znaci da vi treba da za ... "

super ste

" super ste!!! "
marijana

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

Pohvala

" Odlican sajt sa odlicnim cenama "
Miroslav Kukobat

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!