Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Uklanjanje bradavica, keratoza ili papiloma laserski, elektro-kauterom ili hirurški
  • uklanjanje do 10 manjih promena na koži (viseće bradavice, papilomi, keratoze)
  • uklanjanje promena laserski, elektro-kauterom ili hirurški
Uklanjanje bradavica, keratoza ili papiloma laserski, elektro-kauterom ili hirurški
Uklanjanje promena sa svih delova tela
VREDNOST
10,000din
POPUST
40%
UŠTEDA
-4000din
6,000din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 57
Vračar

Opis ponude!


Virusne promene se najčešće manifestuju bradavičastim izraštajima čija je karakteristika da se brzo šire i lako prenose sa jedne osobe na drugu ili sa jednog dela tela na drugi. Oblikom mogu varirati, tako da se končaste i zaravnjene bradavice najčešće viđaju na licu, obične -vulgarne bradvice karakteristične su za šake i stopala a kondilomi se lokaliziju na sluzokoži genitalnog predela. Bez obzira na različit izgled ovih oboljenja, zajednički uzročnik je HPV virus a uklanjanje je neophodno.

Kod dece, poxvirus je češći izazivač bradavica. Takve bradavice podsećaju na beličaste bubuljice a nazivaju se zarazne moluske. Zarazne moluske kod dece mogu biti na bilo kom delu tela a kada se kod odraslih osoba pojave na licu znak su kompromitovanog imuniteta.

Ostale vrste promena na koži su uglavnom genetski predisponirane i često podstaknute uticajima spoljne sredine i načinom življenja.

Benigni izraštaji su najčešći razlog javljanja dermatologu. Najčešći su:

Seboroične keratoze, hrapave mrke promene koje mogu imati brz rast i mogu biti praćene svrabom a vezene su samo za površni sloj kože. Često ih pacijenti mešaju sa mladežima.

Papilomi i Fibromi su meke promene vezane peteljkom za površinu kože. Karakteristično se javljaju na kapcima, vratu, pazuhu. Mogu imati veličinu od nekoliko milimetara do 2cm

Viseće bradavice, papilomi i keratoze se veoma lako mogu ukloniti navedenim metodama, zbog čega ne treba da propustite ovu priliku.

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Ponuda obuhvata: uklanjanje do 10 manjih promena na koži (viseće bradavice, papilomi, keratoze) po sniženoj ceni od 6000rsd
  • Obavezno poneti kupon
  • Neophodno je zakazivanje unapred
  • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
  • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskorišcenim
Rok iskoristivosti vaučera: 19-09-2024
Detalji o prodavcu!
Specijalistička ordinacija na Vračaru

Patrijarha Varnave 19
Radno vreme: pon-pet 09-19h, sub 09-19h

SVE AKCIJE BRENDA

Opremljena je najnovijom i najsavremenijom opremom za dijagnostiku i lečenje bolesnika.
Registrovana je za pružanje pomoći i iz oblasti Opšte i Vaskularne hirugije, svih grana Interne medicine i Ginekologije.

Vlasnik Poliklinike je prof. dr Veljko Đukić, redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu. Specijalista je Opšte i Vaskularne hirurgije. Opštu hirurgiju je specijalizirao u Beogradu na I Hirurškoj klinici, a Vaskularnu u Londonu, Pragu i Moskvi. Ceo radni vek je proveo radeći kao hirurg. Na fakultetu je predavao ne samo studentima medicine već i diplomcima kao i lekarima na specijalizaciji. Pozivan je kao profesor na nekoliko evropskih fakulteta. Član je Medicinske Akademije Srpskog lekarskog društva i redovni član Srpske Kraljevske Akademije naučnika i umetnika.

Svoje bogato kliničko iskustvo je nesebično prenosio na mlađe kolege ne samo na klinici već i širom Srbije i Republike Srpske gde je otvarao odelenja za vaskularnu hirurgiju. Dao je veliki doprinos u razvoju hirurgije Vena i arterija zbog čega su ga posećivali bolesnici i van granica naše zemlje. Kao veliki humanista pomagao je bolesnicima koji su zahtevali lečenje i van njegove klinike koristeći snagu svog autoriteta.
Sem redovno zaposlenog osoblja u Poliklinici su angažovani po potrebi kao konsultanti najpoznatiji doktori iz svojih oblasti. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

Аккаунт активирован! Ответ на обращение № 8617 доступен в лично

" Aктивация счeтa Подробнее: AAAcitypopusti .rsBBB "
Idbodlhu40

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

Pohvala

" Odlican sajt sa odlicnim cenama "
Miroslav Kukobat

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

super ste

" super ste!!! "
marijana

moze bolje

" zasto se mora bolje ako hocete da budete uvek na toj razini gde covek ima za sta i zbog cega da vas hvali to znaci da vi treba da za ... "

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!